Alavuden kirkkoherranvirasto

Suntio
Seurakuntatyön erityispalvelut

Seurakuntapastori-vt. tiedotussihteeri

Olen Markus Partanen, 36-vuotias teologi Pohjois-Karjalasta.

Toimin seurakuntapastorina Alavuden seurakunnassa. Työhöni kuuluu paitsi seurakuntapastorin perustyötä myös viestinnän tehtäviä.

Olen opiskellut teologian maisterin tutkinnon Joensuun yliopistossa vuosina 2002-2008 pääaineenani eksegetiikka eli raamatuntutkimus. Minulla on myös filosofian maisterin tutkinto kirjallisuudesta Jyväskylän yliopistosta. Opiskelin samalla myös psykologiaa.

Vapaa-ajalla rentoudun omissa oloissani kotonani Virroilla. Nautin retkeilystä, kalastelusta ja luonnon katselemisesta. Lempikohteeni Suomessa on Käsivarren erämaa-alue. Tykkään myös lueskella kaunokirjallisuutta ja katsella hyviä elokuvia.

Jos haluat keskustella elämäsi kysymyksistä, hengellisistä asioista tai kaipaat kuuntelijaa ja rinnallakulkijaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Siivoja/vahtimestari
Emäntäpalvelut