Diakoniatyö

Diakonia auttaa ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa. Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin, kun tarvitset kuuntelijaa. Diakoniatyöntekijät auttavat ihmisiä esimerkiksi raha-asioissa, surussa, yksinäisyydessä tai sairaudessa. He järjestävät myös tapahtumia ja piiritoimintaa. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Yhteistyötä muiden auttajien kanssa tehdään asiakkaan luvalla.

kirkon diakonian juhlavuoden 2022 logo, missä neljä kättä kohtaavat muodostaen ristin

Vastaanottoajat

Sovi tapaamisesta etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Alavuden alueen diakoniatoimisto

• Keskiviikkoisin klo 9 - 11 ajanvarauksella

• Kirkkopiha, Louontie 1 A 1, 63300 Alavus

Töysän alueen diakoniatoimisto

• Keskiviikkoisin klo 9 - 11 ajanvarauksella

• Töysä-talo, Rantatie 2, 63600 Töysä

neljä ihmistä meren rannalla

Diakoniatyöntekijät:

Maija Hietaniemi, johtava diakoniatyöntekijä, puh. 050-347 0631 maija.hietaniemi@evl.fi (virkavapaalla 31.5.2022 asti)
Päihdetyö, kehitysvammatyö,  EU-ruokatuki, Alavuden aluella: vastaanottotyö, 85v-syntymäpäiväkäynnit

Mari Pääkkönen, vs.diakoniatyöntekijä 1.4. - 31.5.2022, puh.050-347 0631  mari.paakkonen@evl.fi

MirjamiMajuri, puh. 050-563 6087  mirjami.majuri@evl.fi.                                                                                 Mirjami diakoniatyössä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.
Ystävätoiminta ja asiointiapu, vapaaehtoistyö, Alavuden aluella: vastaanottotyö, kotikäyntityö, kylä- ja korttelineuvostot

Merja Krueger, puh. 050-312 1504  merja.krueger@evl.fi
Suru- ja kriisityö, mielenterveystyö, diakoniakasvatus, aistivammatyö, YV-keräyspäällikkö vuonna 2022,

Töysän aluella: vastaanottotyö, kotikäyntityö, 85v-syntymäpäiväkäynnit, kyläneuvostot

Kaikki työntekijät tekevät perhe- ja sosiaalityötä sekä vanhus- ja omaishoitotyötä.

Diakoniatyöstä vastaava pappi:
Kappalainen Elina Mäki puh. 050-563 6089