Tuumasta toimeen

Onko sinulla jokin intohimo, harrastus tai päämäärä, jonka eteen haluaisit tehdä työtä yhdessä? Haluaisitko kertoa seurakuntaelämän arjesta ja uskosta sanoin, kuvin, videoin, runoin tai lauluin?

Perusta pienryhmä

Vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin pienryhmissä: ohjaajiksi, osallistujiksi, vierailijoiksi, kokoonkutsujiksi tai vaikkapa tietyn asian asiantuntijoiksi. Voit toimia piirin ohjaajana tai kutsua piirin kokoontumaan kodissasi. Voit vierailla piireissä ja pienkodeissa pitäen hartauksia ja lauluhetkiä. Raamattu-, rukous-, lähetys- ja päiväpiirit kokoontuvat säännöllisesti kodeissa ja seurakunnan toimitiloissa. Pienryhmien kokoontumisista ilmoitellaan kirkollisissa ja seurakunnan kotisivuilla. 

Ota yhteyttä: Maija Hietaniemi puh. 050 3470631

Viestinviejäksi

Viestinnän vapaaehtoisena voit esimerkiksi valokuvata tilaisuuksissa tai kirjoittaa ja kuvittaa juttuja Alavuden seurakunnan kanaviin. Kaikenlaiset uudet ideat ovat tervetulleita. Ota vain rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä: Riikka Herrala puh. 050 563 6093

Pyörä, heijastuksena kirkko.

Ota yhteyttä

Diakoni

Erityisvastuualueet: Johtava diakoniatyöntekijä, päihdetyö, Yhteisvastuun keräyspäällikkö, omaishoitotyö, ESR+-aineellinen apu. Alavuden alueella: vastaanottotyö, 85v-syntymäpäiväkäynnit, kylä- ja korttelineuvostot.

Seurakuntapastori (viestintä ja kasvatus)

Virkavapaalla 29.4.2024 - 1.6.2025

Paras viikonpäivä: Tietenkin sunnuntai!
Harrastukseni: Lukeminen, äänikirjat ja neulominen sekä uiminen ja saunominen. Oli suuri ilonpäivä, kun Kuntolutra viimein aukesi syksyllä 2023. 
Lempivirteni: "499 Jumalan kämmenellä", elämäni 1. vuosikymmeneltä asti, "30 Maa on niin kaunis" toiselta vuosikymmeneltä. Kolmannelta vuosikymmeneltä ei ole vielä muodostunut lempivirttä. 
Lempilausahdukseni: "No niin." Toimii lähes joka tilanteessa. 
Parasta työssäni: Ihmiset, jumalanpalvelukset ja kirjoittaminen.