Sanajumalanpalvelus (Liikuntakirkko)

Alavuden kirkko

3. sunnuntai pääsiäisestä. Mukana vs. liikuntapappi Liisa Toivonen.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai pääsiäisestä
Liturgi: Peräaho Jussi
Saarnaaja: Toivonen Liisa
Kanttori: Setälä Paula
Suntio: Loukasmäki Sanna
Avustajat: Halla-aho Sirkka-Liisa
Ulkopuoliset avustajat: Liikuntapappi Liisa Toivonen vierailee (saarna+isä meidän + herran siunaus), liikuntakirkko, seurakunnan pappi hoitaa liturgian
Musiikkiryhmä: Kirkkokuorot
Kolehti: Rukouselämän ja hengellisen ohjauksen vahvistamiseen koulutusten avulla. Hiljaisuuden Ystävien kautta (Hiljaisuuden Ystävät ry, PL 142, 00121 Helsinki, FI19 5780 3820 0907 43)
Muuta tietoa: jumalanpalveluksen jälkeen Vähäjärven lenkki, mehutarjoilu srk-talon pihalla lenkin jälkeen. Urheilijoita mukana avustamassa.
Muuta tietoa: Rukoushelmipurkit ja pöytä kuorialueelle, fläppitaulupaperit, postit-laput, kynät, sinitarraa, kuoriin saarnatuolin alle, käsimikki ja headset, kolehti kootaan koriin, tarvitaan tämä kori, powerpointilla laulujen sanoja kankaalle,

Alavuden seurakunta

Pyhän Kolminaisuuden päivä.

Töysän kirkko

Pyhän Kolminaisuuden päivä

Töysän seurakuntatalo

Raamattu tutuksi -ilta

Raamattu tutuksi -ilta. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Raamatun syvällisyyteen ja hienouksiin.