Jussi Peräahosta Alavuden kirkkoherra

12.5.2017 12.35

Jussi Peräahosta tulee Alavuden seurakunnan kirkkoherra. Alavuden seurakunnan kirkkovaltuusto kokousti 11. päivä toukokuuta ja päätti asiasta yksimielisesti. Lopullisen viranhoitomääräyksen kirkkoherran virkaan antaa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli.

Jussi Peräaho, 41, on hoitanut seurakuntamme kirkkoherran virkaa viransijaisena ja virkaatekevänä tammikuusta 2016 saakka. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri Helsingin yliopistosta. Hänet on vihitty papiksi vuonna 2003. Ennen Alavudelle tuloaan Peräaho toimi runsaat kymmenen vuotta Lapuan hiippakunnan hiippakuntapastorina. Peräaho asuu perheineen Lapualla.

Uusi kirkkoherra asetetaan virkaansa messun yhteydessä sunnuntaina 3. syyskuuta. Virkaanasettamisen tulee toimittamaan Lapuan hiippakunnan piispa Simo Peura.