Syntymäpäiväkäynnit

70- ja 75-vuotiaille järjestetään yhteinen juhla keväisin seurakuntatalolla. Seurakunta lähettää Teille kutsun juhlaan.

80-vuotta vuoden 2019 aikana täyttäville järjestetään yhteiset juhlat su 7.4.  Alavuden kirkossa ja srk.talolla alkaen klo 10 ja Töysän kirkossa ja srk.talolla alkaen klo 13. Seurakunta lähettää teille kutsun juhlaan.

85-vuotta täyttävien luona vierailevat diakoniatyöntekijät Maija Hietaniemi (Alavus) ja Merja Krueger (Töysä) .

90, 95, 100 ja yli täyttävien luona vierailee pappi.

91, 92, 93, 94, 96, 97, 98 ja 99 vuotta täyttäville lähetetään onnittelut kirjeen välityksellä. Mikäli kuitenkin haluatte, että pappi vierailee luonanne, ottakaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Diakoniatyöntekijä ja pappi ottavat yhteyttä ennen vierailua. Vierailu on täysin vapaaehtoinen.

Kukka