Mielenterveystyö

Mielenterveystyön tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen mielenterveyden kysymyksissä. Työ on tukemista ja  rinnalla kulkemista kuuntelemalla ja keskustelemalla. Työntekijän voi kutsua koti- ja laitoskäynneille. Mielenterveysyksiköihin seurakunta tekee hartausvierailuja yhdessä sovittuina ajankohtina. Olet tervetullut myös yhteiseen seurakuntaelämään.

Ti 3.12.2019 vietetään Alavuden ja Kuortaneen yhteistä mielenterveyskuntoutujien adventtijuhlaa Alavuden seurakuntatalolla  klo 12-14.

Alavuden ja Kuorteneen seurakuntien yhteinen leiripäivä vuonna 2019 on Alavuden Vesitornin toimitiloissa (Tornitie 5)  ti 28.5. klo 10-15. Ilmoittautumiset ruoka-aineallergioineen ke 15.5. mennessä Merjalle

Mieli