Tervetuloa mukaan lähetyspiiritoimintaan!

Lähetyspiirit kokoontuvat säännöllisesti kodeissa ja seurakunnan toimitiloissa, joista ilmoitellaan erikseen Viiskunnan kirkollisissa ja seurakunnan kotisivuilla. Lähetyspiireissä hiljennytään Sanan äärellä, saadaan kuulumisia lähetyskentiltä, askarrellaan, tehdään käsitöitä ja juodaan kahvia hyvässä seurassa.Tervetuloa mukaan lähetyspiiritoimintaan!

Kuivaskylän lähetyspiiri kokoontuu kodeissa, vastuuhenkilönä Vuokko Taipalus.

Kätkänjoen lähetyspiiri kokoontuu kodeissa, vastuuhenkilönä Lea Peltomäki.

Lähetyksen merkkauspiiri kokoontuu joka toinen tiistai klo 9.00 Olohuoneessa, vastuuhenkilönä Helli Kupiainen.

Pollarin lähetyspiiri kokoontuu kodeissa, vastuuhenkilönä Eija Raisksi ja Ritva Kontoniemi.

Tiistaitalkoot kokoontuu joka toinen tiistai klo 9.00 Olohuoneessa, vastuuhenkilöinä Maija-Liisa Haavisto, Helena Kuhalampi ja Eila Mäkinen.

ELY:n lähetyspiiri tiistaisin kerran kuukaudessa yleensä klo 13.00 Alavuden seurakuntatalolla.

Lähetyksen miesten puutyöpiiri joka torstai klo 16.00 yläasteen puutyöluokassa, Kari Hämäläinen.

Hannatyön rukouspiiri joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18.00 Olohuoneessa, Terttu Ala-Heikkilä.

Lähetyksen käsityöpiiri joka toinen keskiviikko Töysän srk-talolla klo 11.00, Anneli Vittinki.

Lue Alavuden keskustan alueen lähetyspiirien historiasta.

Lähetys