Tervetuloa mukaan lähetyspiiritoimintaan!

Lähetyspiirit kokoontuvat säännöllisesti kodeissa ja seurakunnan toimitiloissa, joista ilmoitellaan erikseen Viiskunnan kirkollisissa ja seurakunnan kotisivuilla. Lähetyspiireissä hiljennytään Sanan äärellä, saadaan kuulumisia lähetyskentiltä, askarrellaan, tehdään käsitöitä ja juodaan kahvia hyvässä seurassa.Tervetuloa mukaan lähetyspiiritoimintaan!

Kätkänjoen lähetyspiiri kokoontuu kodeissa, vastuuhenkilönä Peltomäki.

Lähetyksen merkkauspiiri kokoontuu joka toinen tiistai klo 9.00 Olohuoneessa, vastuuhenkilönä Kupiainen.

Pollarinkylän lähetyspiiri kokoontuu kodeissa, vastuuhenkilönä Raisksi ja Kontoniemi.

Tiistaitalkoot kokoontuu joka toinen tiistai klo 9.00 Olohuoneessa, vastuuhenkilöinä Haavisto, Kuhalampi ja Mäkinen.

Lähetyksen miesten puutyöpiiri joka torstai klo 16.00 yläasteen puutyöluokassa, Hämäläinen.

Toivoa naisille rukouspiiri joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18.00 Alavuden kirkossa, Ala-Heikkilä.

Lähetyksen käsityöpiiri joka toinen keskiviikko Töysän srk-talolla klo 11.00, Vittinki.

ELY:n seurat tiistaisin kerran kuukaudessa yleensä klo 13.00 Olohuoneessa.

Lue Alavuden keskustan alueen lähetyspiirien historiasta.

Lähetys