Aittoosaaren leirikeskuksen ja Olohuoneen toiminta väistötiloihin

10.10.2018 15.03

Alavuden seurakunnan Aittoosaaren leirikeskuksessa ja Olohuoneessa (entinen kirkkoherranvirasto) on toteutettu kuntokartoituksen ensimmäinen vaihe. Olohuoneessa sekä Aittoosaaren ruokailu- ja opetusrakennuksissa havaittiin home- tai mikrobiperäisiä hajuja. Tilojen tarkempi kuntokartoitus valmistuu syksyn aikana.

Kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 9. lokakuuta, että Olohuoneelle ja Aittoosaarelle etsitään väistötilat ja toiminta siirretään niihin. Päätös vaikuttaa ensi kesän lasten- ja rippileireihin. Tässä vaiheessa tiedetään, että kaikki seurakunnan leirit toteutetaan kesällä 2019 nuorisokeskus Marttisessa Virroilla.

Aittoosaaren leirikeskus on leirikäytössä kesäaikaan. Tällä hetkellä siellä ei ole toimintaa. Olohuone on aktiivisessa käytössä kaikkina vuodenaikoina ja toimii seurakunnan erilaisten piirien toimintatilana.