Kirkolliset

Viikko 49

Viikko 48

Hallintojohtajan virka haettavana

14.8.2019 13.17

Alavuden seurakunta on vireä, eteläpo­­­hjalainen, keskisuuri seurakunta. Jäseniä on noin 10.000. Työntekijöitä on yhteensä noin 30. Toiminta keskittyy Alavuden ja Töysän kirkkojen ympäristöön. 

Seurakunta tekee taloustoimistoyhteistyötä lähialueen seurakuntien kanssa. Hallintojohtajan virkapaikkana on Alavus. Hän toimii myös hallintojohtajana Kuortaneen seurakunnassa, jossa työtä tehdään yksi päivä viikossa.  

Hallintojohtajan virkaan valittavalla tulee olla virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen sekä seurakuntahallinnon tuntemusta. Erityisesti odotamme henkilöstöjohtamis - ja esimiestaitoja. Arvostamme seurakuntaelämän ja -työn tuntemusta. 

Hallintojohtaja johtaa ja valvoo yhteistyöseurakuntien talous- ja henkilöstöhallintoa, kirkonpalvelutyötä ja hautausmaa- ja kiinteistötyötä. Hän vastaa siitä, että yhteistyöseurakuntien taloutta ja omaisuutta hoidetaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti seurakunnan perustehtävää palvellen. Hallintojohtaja toimii seurakuntien edustajana investointihankkeissa ja luottamustoimissa sekä kehittää yhteistyötä.

Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän J30 mukainen.

Virka täytetään sopimuksen mukaan syksyllä 2019. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Koeaika on 6 kuukautta. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. 

Hakemukset toimitetaan Alavuden seurakunnan kirkkovaltuustolle osoitettuna viimeistään 6.9.2019  klo 16.00 mennessä. Osoite: Alavuden seurakunta, Louontie 1 A 1, 63300 Alavus tai alavuden.seurakunta@evl.fi Haastattelut järjestetään 19.9.2019. Lisätietoja antavat Ilmajoen seurakunnan ja yhteisen taloustoimiston talousjohtaja Antti Viita 050-5540633 ja kirkkoherra Jussi Peräaho 040-7104042. www.alavudenseurakunta.fi

« Uutislistaukseen