Alavuden seurakuntatalo

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

06 515 0705

HUOM! Alavuden seurakuntatalo on toistaiseksi poissa käytöstä, joten tilavarauksia ei voida tällä hetkellä ottaa vastaan.

Alavudella tilaisuuksia voidaan järjestää seurakunnan aseman tai vesitornin toimitilassa.

Yläkerran juhlasalissa on noin 200 istumapaikkaa. Tilat ovat tasokkaat suurempienkin perhejuhlien järjestämiseen, kuten häät, muistotilaisuudet, syntymäpäivät jne.

Keittiö on äskettäin remontoitu. Salissa on uudehkot urut sekä laadukas flyygeli. Eteisaula on tilava ja saniteettitilat ovat uudet.

Sali sopii akustisesti myös konserttien järjestämiseen. Valoisassa ja viihtyisässä salissa on äänentoistolaitteet.

Seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Touko Saari ja sen ulkomuoto kuvaa enkelin siipiä. Se on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti