Alavuden seurakuntatalo

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Alavuden seurakuntatalo

Yläkerran juhlasalissa on noin 200 istumapaikkaa. Tilat ovat tasokkaat suurempienkin perhejuhlien järjestämiseen, kuten häät, muistotilaisuudet, syntymäpäivät jne.

Keittiö on äskettäin remontoitu. Salissa on uudehkot urut sekä laadukas flyygeli. Eteisaula on tilava ja saniteettitilat ovat uudet.

Sali sopii akustisesti myös konserttien järjestämiseen. Valoisassa ja viihtyisässä salissa on äänentoistolaitteet.

Seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Touko Saari ja sen ulkomuoto kuvaa enkelin siipiä. Se on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Perhekerho

Srk-talon alakerran perhekerho, joka kokoontuu Vesitornin toimitilassa, osoite Tornitie 5.

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Pappi vai lääkäri? -ilta

Kolmen illan sarja syys-loka-marraskuussa. Luennoilla osallistujat voivat pohtia papin ja lääkärin johdolla kokonaisvaltaiseen terveyteen ja uskoon liittyviä kysymyksiä.