Alavuden seurakuntatalo

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Alavuden seurakuntatalo

Yläkerran juhlasalissa on noin 200 istumapaikkaa. Tilat ovat tasokkaat suurempienkin perhejuhlien järjestämiseen, kuten häät, muistotilaisuudet, syntymäpäivät jne.

Keittiö on äskettäin remontoitu. Salissa on uudehkot urut sekä laadukas flyygeli. Eteisaula on tilava ja saniteettitilat ovat uudet.

Sali sopii akustisesti myös konserttien järjestämiseen. Valoisassa ja viihtyisässä salissa on äänentoistolaitteet.

Seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Touko Saari ja sen ulkomuoto kuvaa enkelin siipiä. Se on vihitty käyttöön vuonna 1964.

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Puuhakerho

1.-4.luokkalaisia kutsutaan mukaan Puuhakerhoon, mitähän jännää on luvassa tänään.. Tule tutustumaan!

Kirkkotie 7, 63300 Alavus

Puuhakerho

Puuhakerho kokoaa tytöt ja pojat touhuamaan Alavuden seurakuntatalon alakertaan monenmoista mukavaa, rauhoittumista unohtamatta! Tervetuloa mukaan!