Kirkolliset

Viikko 25

Viikko 24

Viikko 23

Median tiedot entisen luottamushenkilön rikosepäilyistä

28.3.2019 17.37

Alavuden seurakunta on saanut tietoonsa median kautta epäilyn, että entisen Töysän seurakunnan luottamushenkilönä kaudella 2010–2012 toiminut henkilö olisi epäiltynä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvässä rikostutkinnassa.

Mainittu henkilö on toiminut ennen seurakuntaliitosta Töysän seurakunnan kirkkovaltuutettuna, kirkkoneuvoston jäsenenä ja lapsi- ja nuorisotyön vastuuryhmässä sekä lyhyissä työsuhteissa.

Poliisi ei kuitenkaan vahvista tietoa henkilöstä seurakunnalle.

”Poliisi ei ole ollut tutkintaan liittyen yhteydessä Alavuden seurakuntaan. Mikäli median tieto pitää paikkansa, se on iso järkytys. Asia on poliisin hoidossa. Keskusrikospoliisi on sanonut medialle aiemmin torstaina, etteivät rikokset liity pääepäillyn tai muiden epäiltyjen työ- tai harrastustoimintaan”,
sanoo Alavuden kirkkoherra Jussi Peräaho.

Lisätietoja: Alavuden seurakunnan kirkkoherra Jussi Peräaho, p. 040 710 4042.